Grote XXL wandklok, Romeins, groot, stoer, ijzer, industriëel

Eindelijk… een stoere grote xxl wandklok die je misschien al een eeuwigheid zocht maar die niet leek te bestaan. Tot nu! Wij menen de ultieme grote ijzeren industriële wandklok te hebben ontworpen voor de liefhebber, Geen imitatie, geen look-alike, een echte dikke stoere Romeinse wandklok!


Grote XXL wandklok

Het ijzeren, robuuste frame van deze grote XXL wandklok is vervaardigd van onbehandeld staal en alleen geborsteld waardoor de kenmerkende industriële ijzer-kleur onverwacht mooi tot zijn recht komt. Industriëler en stijlvoller kan het niet, kijk zelf maar even:

Grote wandklok romijnse cijfers

De Romeinen hielden niet van half werk, wij ook niet. We hebben de klok dan ook een echt industriële en nostalgische uitstraling gegeven. Dit komt mede door de gesneden – met de hand opgelaste – Romeinse cijfers. Deze liggen op de ringen en niet ertussen zoals bij de meeste “massa productie” wandklokken die in de winkel liggen.

Maar vooral de afwerking van het ijzer doet zijn werk. Bij elk type licht inval krijgt deze wandklok een andere kleur, van licht zilvergrijs tot donker zwart (zie ook afbeeldingen). Om deze grote XXL wandklok een extra dimensie te geven maken we de spaken van roest vast staal (rvs).

Omdat wij de klok met de hand vervaardigen, wordt deze “As is” geleverd. Dit houdt in dat er kleine verschillen kunnen zitten in de details. Ook eventuele verkleuring van het materiaal (blauw / zwart) door verhitting bij het lassen wordt gelaten zoals het is.

(Afgebeeld: wandklok Ø80cm)

Het stalen framewerk is handgemaakt en gaat een leven lang mee. Het is ijzer, dus het kan gaan roesten wanneer de klok buiten hangt. Wij vinden dat bij de charme van deze klok horen, daarom geven we de klok geen oppervlakte behandeling. De mooie uitstraling van het ijzer zou hiermee immers te niet worden gedaan.

Deze grote wandklok heeft een uurwerk met een “high torque” as om de aluminium wijzers te dragen. Geen lelijke gewichten dus om het uurwerk aan te drijven en opwinden hoeft ook niet.

IJzeren wandklok 120 cm(Afgebeeld: wandklok Ø120cm)

Welke diameter kies je?

Wij maken deze xxl klok in 4 grote diameters, namelijk Ø 60 cm, en Ø 80 cm, Ø 100 cm en zelfs Ø 120 cm!

Voor het wat kleinere interieur is een diameter van Ø 60 cm een mooie diameter. Of gewoon omdat je die andere te groot vindt. Deze klok heeft Romeinse cijfers van 8 cm en een mooi compact ontwerp.

De meest populaire diameter is Ø 80 cm. Een wandklok die past in de meeste interieurs dankzij de diameter en het strakke ontwerp. Dit was het ontwerp waar alles mee begon.

Voor een wat groter interieur of muur is een diameter van Ø 100 cm een perfecte optie. De grote Romeinse cijfers van 15 cm geven deze mooie wandklok een volle en robuuste look.

Een zeer grote klok met een diameter van maar liefst Ø 120 cm doorsnee? Deze Godzilla onder de wandklokken heeft grote Romeinse cijfers van 15 cm, een extra buitenring en doorlopende spaken. Je moet er wat lef voor hebben, en het juiste interieur natuurlijk..

Voor elke smaak en interieur een mooie grote wandklok. Kies maar (hier beneden)!

Probeer ‘m uit!

Wij komen de klok gratis brengen, je mag hem 14 dagen laten hangen zonder zorgen. Vindt je 14 dagen wel lang genoeg dan komen wij de klok gewoon weer ophalen, zonder vragen. Wil je hem laten hangen dan feliciteren wij je alvast met deze mooie wandklok. We geven 1 jaar garantie op het uurwerk en 10 jaar garantie op het ijzeren frame!

Toont alle 6 resultaten